“Bewegen met zorg of met zorg bewegen”

Naast fysiotherapie kunt u binnen onze praktijk gebruik maken van fitness. In een klein team van enthousiaste medesporters kunt u werken aan uw conditie. Wij bieden u een uniek fitnessprogramma waar begeleiding en zorg een speerpunt is. Door samenwerking met ervaren fysiotherapeuten is het mogelijk om een aangepast/persoonlijk programma te krijgen. Uw programma wordt namelijk op uw situatie aangepast. Een bijzondere effectieve manier van werken aan conditie, gewicht, algehele fitheid of revalidatie.

De les wordt begeleid door een deskundig instructeur. De groep heeft een maximum van 12 deelnemers. Aan de hand van een uitgebreide testmodule maken wij een persoonlijk programma voor u. Indien gewenst kunt u een screening aanvragen bij een fysiotherapeut zodat deze uw klachten kan beoordelen en u daarover adviezen kan geven. Tijdens het trainingstraject is er altijd een fysiotherapeut aanwezig, de fitness wordt namelijk binnen de praktijk gegeven. De les begint en eindigt altijd met een warming-up en cooling down. Daarna volgt u uw eigen persoonlijke programma.
Mocht u een keer niet kunnen komen, dan is inhalen van uw les op een andere dag mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met Vanessa vrij te fitnessen buiten de lestijden. Alleen vrij fitnessen is niet mogelijk.

De fitness is geschikt voor iedereen. Naast algemene training zijn er ook specifieke doelgroeplessen zoals o.a. senioren, lichamelijk beperkten of volwassenen met overgewicht.

Als onderdeel van u programma kunt u ook gebruik maken van onze ROM-machine. Een totale lichaamstraining in 2×4 minuten. Kijk voor meer informatie op de Fast-Fit pagina

Achteraf kunt u lekker ontspannen en tot rust komen in onze infraroodsauna (inbegrepen in de prijs). Koffie en/of thee is tegen een kleine vergoeding aanwezig.

Bent u geïnteresseerd? U kunt altijd een proefles volgen om kennis te maken met ons product. Neem daarvoor contact op of kom een keer langs!