“Bewegen met zorg of met zorg bewegen”

Naast onze therapieën kunt u, binnen onze praktijk, gebruik maken van diverse lessen en (medisch) fitness. In een klein team van enthousiaste medesporters kunt u werken aan bijvoorbeeld uw conditie, kracht of revalidatie.

Wat bieden wij

Wij staan in voor kwaliteit en het uitgangspunt van onze lessen is uw persoonlijke situatie. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden voor u.

  • Groepslessen. Deze uren zijn ingericht met verschillende activiteiten en/of doelgroepen. Op ons lesrooster vindt u wat er aangeboden wordt en wanneer.
  • Unieke fitnessprogramma’s waar goede begeleiding door deskundige instructeurs gecombineerd met zorg een speerpunt is. Door samenwerking met ervaren fysiotherapeuten is het mogelijk een aangepast/persoonlijk programma, afgestemd op uw situatie, te krijgen. Een bijzondere effectieve manier van werken aan conditie, gewicht, algehele fitheid. U hoeft geen medische indicatie te hebben om deel te kunnen nemen aan onze lessen en programma’s.  Als onderdeel van uw programma kunt u ook gebruik maken van onze ROM-machine. Dit is een totale lichaamstraining in 2×4 minuten. Daarnaast kunt u ontspannen op het andulatiematras en gebruik maken van de sauna. dit alles zit in uw abonnement.
  • Medisch fitness waar u, in overleg met uw therapeut, aan kunt deelnemen. Dit is dan ter ondersteuning van uw behandeling of voor het behouden van behaalde resultaten. Ook hier werken wij met vaste tijden, waardoor goede begeleiding gewaarborgd is. 
  • Verder hebben we verschillende beweegprogramma’s, welke vaak vergoed worden door uw zorgverzekeraar. klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

In overleg kunt u altijd schuiven in uw lestijden.

Een groep heeft een maximum van 12 deelnemers.

Na afloop kunt u, tegen een kleine vergoeding koffie en/of thee krijgen aan onze gezellige koffietafel.

Bent u geïnteresseerd? U kunt altijd een gratis en vrijblijvende proefles volgen om kennis te maken met ons product. Neem daarvoor contact met ons op of kom een keer langs!

WP_20170120_10_41_34_Rich.jpg