header

Meer energie, lekker in je vel, jouw stok achter de deur. Ga voor duurzaam resultaat! Leer wat afslankspecialisten weten! Jouw keuze: zelfstandig, met behulp van beweegmonitor of met begeleiding!

FitCoach is jouw persoonlijke beweegcoach

Vind je gezondheid belangrijk? Wil je actiever en fitter worden? Of wil je misschien afvallen? FitCoach helpt je om je eigen beweeg- en leefstijlcoach te worden. Met FitCoach krijg je volledige inzage in je totale beweegpatroon, gedurende de gehele dag, op je eigen leefstijlplatform. Tevens kun je met een beweegmeter die je bij je draagt, te allen tijde zien hoeveel procent van de door jezelf ten doel gestelde beweging je voor die dag al hebt gedaan.

Ervaar de nieuwe dimensie in een actieve leefstijl met de FitCoach, met de innovatieve beweegmonitor die automatisch alle stappen/beweging bijhoudt en draadloos upload naar jouw persoonlijke dashbord.

Filosofie FitCoach

De filosofie van het FitCoach programma is dat een ieder zijn of haar eigen keuzes maakt in het leven. Die eigen verantwoordelijkheid kan niemand overnemen en als deze niet vanuit jezelf komt, dan is deze ook niet duurzaam. Het FitCoach programma is je stok achter de deur, je inspiratie- en educatiebron om die volgende stap te maken naar een vitaler leven en reikt je de hand om je eigen beweeg- en leefstijlcoach te worden.

Doorlopende prikkel en inspiratie om actiever en gezonder te leven

Binnen het FitCoach programma krijg je de beschikking over het Leefstijlclubplatform, waarin je doorlopend geprikkeld wordt om vitaler te leven. Elke maand wordt een thema gekozen vanuit de 4 pijlers en wordt dat thema uitgewerkt in een nieuwsbrief, een zelftest, een video en een vitaal tiplijst. Op je persoonlijke leefstijlclubwebsite wordt dit in 4 pijlers weergegeven. Tevens kun je bij de Leefstijlacademie leefstijlcursussen volgen en door middel van het oefenplan deelnemen aan korte webvideo workouts.

Nationaal afslankplan, Afvallen op jouw manier!

Het Nationaal Afslankplan biedt eerlijke, op wetenschap gebaseerde informatie en is een inspiratiebron om mensen die een beetje of veel willen afvallen, de mogelijkheid te bieden dit op een duurzame en gezonde manier te doen.

Er wordt gewerkt vanuit 3 pijlers:

  • Het juiste, effectieve beweegprogramma (met de ideale samenstelling voor optimaal resultaat)
  • Eten om af te vallen, maar wel op een duurzame manier.
  • Kennis (en motivatie)ontwikkeling door informatie te delen en bespreken over gedrag en gedragsverandering.

Het Nationaal Afslankplan is naast een effectief afslankplan ook een leefstijl- en preventieplan richting een gezondere en actievere leefstijl. Het gevolg van optimale deelname is niet alleen het duurzaam verliezen van overtollige vetreserves, maar ook een aanzienlijke verlaging van het risico op vele chronische aandoeningen.

Voor informatie over Fitcoach programma kunt u mailen naar:
vanessa@fysiostadvandezon.nl