Medisch fitness. Werken aan uw conditie, kracht of revalidatie

 

 

Bewegen in een kleine groep van enthousiaste medesporters en onder deskundige begeleiding

Naast onze therapieën kunt u, binnen onze praktijk, gebruik maken van diverse lessen, fitness en medisch fitness. In een kleine groep van enthousiaste medesporters kunt u werken aan uw conditie, kracht of revalidatie. Dit uiteraard onder deskundige begeleiding.

Wat bieden wij

Wij staan in voor kwaliteit en het uitgangspunt van onze lessen is uw persoonlijke situatie. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden voor u:

  • Groepslessen. Deze uren zijn ingericht met verschillende activiteiten en/of doelgroepen. Op ons lesrooster vindt u wat er aangeboden wordt en wanneer.
  • Unieke fitnessprogramma’s waar goede begeleiding door deskundige instructeurs gecombineerd met zorg een speerpunt is. Door samenwerking met onze fysiotherapeuten is het mogelijk een aangepast/persoonlijk programma te krijgen. Dit is een bijzondere effectieve manier van werken aan conditie, gewicht, algehele fitheid. U hoeft geen medische indicatie te hebben om deel te kunnen nemen aan onze lessen en programma’s. 
  • ROM Machine. Als onderdeel van uw programma kunt u ook gebruik maken van onze fast fit machine. Dit is een totale lichaamstraining in 2×4 minuten.
  • Andulatietherapie. Daarnaast kunt u ontspannen en herstellen op het andulatiematras.
  • Sauna. Ook kunt u gebruik maken van onze sauna (dames en heren apart). 
  • Medisch fitness waar u, in overleg met uw therapeut, aan kunt deelnemen. Dit is dan ter ondersteuning van uw behandeling of voor het behouden van behaalde resultaten. Ook hier werken wij met vaste tijden, waardoor goede begeleiding gewaarborgd is. 

Dit alles is onderdeel van elk abonnement en gratis.

  • Verder hebben we verschillende beweegprogramma’s, welke vaak vergoed worden door uw zorgverzekeraar. klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

In overleg kunt u altijd schuiven in uw lestijden.

Een groep heeft een maximum van 12 deelnemers.

Tarieven

U kunt bij ons gebruik maken van de DijkenwaardPas. Speciaal voor mensen met een lager inkomen. Meer informatie vindt u op dijkenwaardpas.nl

Klik hier voor onze tarieven.

Bent u geïnteresseerd? U kunt altijd een gratis en vrijblijvende proefles volgen om kennis te maken met ons product. Neem daarvoor contact met ons op of kom een keer langs!

 

“Bewegen met zorg of met zorg bewegen”